Zonwerend glas

Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar. In de zomer kunt u besparen op uw air-conditioning vanwege de preventie van warmtegeleiding van buiten naar binnen en in de winter beperkt het isolerende zonwerend glas het warmteverlies van binnen naar buiten.

Dankzij recente technologische ontwikkelingen kunnen coatings met zeer speciale eigenschappen worden aangebracht op blank glas. Deze worden verwerkt in vier seizoenen glas dat hiermee in staat is om het daglicht in ruime mate toe te laten en tegelijkertijd het grootste deel van de zonnestraling tegen te houden.

Vierseizoenen glas combineert deze eigenschappen met een uitstekende thermische isolatie en is dus een glastype voor alle seizoenen.

Voordelen van zonwerend getint isolatieglas

Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas is lekker warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Op die manier biedt deze zonwerende beglazing u comfort in alle seizoenen.

Minder warmteverlies en dus minder stookkosten, ook bij grotere raamoppervlakken. Modern comfort, dus geen koudezone aan het raam, de radiatoren hoeven niet noodzakelijk onder het raam en toch de condensvorming binnen beperken tot een minimum. milieuvriendelijk wonen met een lagere uitstoot van CO². Vier seizoenen glas is ideaal voor zuidgerichte gevels met grote glasoppervlakken en verticale gedeeltes van veranda's.

  • Toetreding van warmte wordt geminimaliseerd
  • Verlies van warmte wordt geminimaliseerd
  • Zonne-energie wordt gereflecteerd
  • Bestrijding van hinderlijk zonlicht

Toepassingen van zonwerend getint isolatieglas

Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas kan heel goed toegepast worden om de warmtetoetreding te verminderen en zodoende het energieverbruik van airconditioning systemen te verminderen.

In gematigde regio’s kan het gebruikt worden vanwege zijn zonwerende eigenschappen en daarbij toch hoge lichttoetredingen. Zonwerend glas kan worden toegepast in elke situatie waar de toetreding van zonnewarmte een probleem is (bijv. kantoorgebouwen, serres, glazen daken e.d.). Door de variatie van zonwerende producten biedt het voor vrijwel iedere situatie een oplossing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat

Offerte aanvragen

Projecten

Contact


Van Ede Glas B.V.
Postweg 55b
3769 BV Soesterberg

+31 (0)35 60 160 55
+31 (0)6 27 01 88 88
info@vanedeglas.nl

Offerte aanvragen?


Vraag vrijblijvend een offerte een.

Aanvragen

SBB

Stuur ons een appje