Over Van Ede Glas

Al sinds 1983 is VAN EDE GLAS aktief in het leveren, bewerken en monteren van glas in de ruimste zin des woords. Als middelgroot bedrijf staan wij "tussen" de groothandel en de afnemers, zoals aannemers, schilders, klusbedrijven, industrie en instellingen, zoals scholen, verzorgingshuizen en verenigingen. Maar ook zeker de partikuliere klant is bij ons zeer welkom. Wij houden ons dagelijks bezig met het opmeten, calculeren en uitvoeren van grote, maar ook kleine glasopdrachten. Van ''Kantoorgebouw tot toiletraampje" is ons devies. Ook bijbehorende kleine timmerwerkzaamheden voeren wij naar wens - en uit praktische overweging eventueel - zelf uit.

Ons profiel

  • Met klein personeelsbestand Groot gebied bestrijken Met een relatief klein personeelsbestand kan VAN EDE GLAS een groot gebied probleemloos bestrijken.
  • Geen klus is ons onmogelijk Moeilijke opdrachten kreatief oplossen Geen klus is ons onmogelijk gebleken en wij hebben altijd kreatieve oplossingen voor op het eerste gezicht "moeilijke" opdrachten.
  • Milieu- en veiligheidsbewust Werken volgens VCA en alle standaard NEN normen. Het milieu als ook de veiligheid van onze trouwe medewerkers respekteren wij terdege. In de praktijk betekent dit gescheiden en verantwoorde afvalverwerking en meedragen van de milieuheffing op onze produkten.
    Het gebruik van beschermende werkkleding en goedgekeurde hulpmiddelen als ladders, steigers, hijs-, hef- en vervoershulpen dragen hiertoe bij.

Heeft u een vraag?

* Veld is verplicht

Contact


Van Ede Glas B.V.
Postweg 55b
3769 BV Soesterberg

+31 (0)35 60 160 55
+31 (0)6 27 01 88 88
info@vanedeglas.nl

Offerte aanvragen?


Vraag vrijblijvend een offerte een.

Aanvragen

SBB

Stuur ons een appje