Van Ede Glas

Over Van Ede Glas

Van Ede Glas is in 1983 opgericht door Jan Pierre van Ede.

Van Ede Glas is een professioneel glasbedrijf. Wij zijn dagelijks actief met opmeten, calculeren en uitvoeren van grote, maar ook kleine glasopdrachten. Ons team van ervaren professionals is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Wij werken voor aannemers, schilders, klusbedrijven en industrie. Daarnaast verlenen wij onze diensten en leveren wij onze producten aan instellingen zoals scholen, verzorgingshuizen en verenigingen.


Ons motto is: 'Van kantoorgebouw tot toiletraampje'.
 

Wij houden van efficient en netjes werken. Daarom voeren wij behorende kleine timmerwerkzaamheden naar wens - en uit praktische overweging eventueel - zelf uit. Van Eede Glas doet zaken met alle binnen- en buitenlandse glasmarktleiders, zoals Saint Gobain, Pilkington, Scheuten en vele anderen. Hierdoor kunnen wij snel en tegen de beste condities zaken doen. 

 

Het profiel van Van Ede Glas

 • Geen kwantiteit, maar kwaliteit. Met ons klein team aan professionals zijn de lijnen kort (en krachtig) bij Van Ede Glas. Ons werkgebied is groot, dankzij efficiënt werken kunnen wij dat gebied probleemloos van onze diensten voorzien. Zo bestrijken onze vier servicemonteurs, stuk voor stuk doorgewinterde vakmensen, met hun servicewagens de gehele provincie Utrecht, Noord Holland en Gelderland. Uitschieters zijn wij niet uit de weg gegaan. Zo hebben wij klussen in Friesland, Lelystad en zelfs in Londen, Ibiza, Duitsland en Luxemburg succesvol afgerond.Ons magazijn in Soesterberg, ligt centraal in het land. Vanuit die plek leveren en bewerken wij (in de meeste gevallen vanuit voorraad) de standaard beglazingen zoals Float-, Parsol-, Verzilverd-, Gelaagd-, Draad-, Veiligheids- en Gefigureerd glas. Isolatieglas kunnen wij binnen enkele dagen op maat aanleveren.
  Onze eigen vaste mensen monteren dagelijks de diverse bestellingen. Projectmatige en kleine bestellingen meten wij in en wij begeleiden deze zelf tot de eindoplevering.
   
 • Elke klus is voor ons mogelijk. Dat betekent voor ons: moielijke opdrachten pakken wij creatief aan. Wij lossen het op. Een lastige klus is voor ons een ‘aanvaardbare uitdaging’. Dankzij onze ervaring en expertise gaan wij die uitdaging graag aan.
   
 • Wij werken milieu- en veiligheidsbewust. De monteurs van Van Ede Glas werken volgens VCA en alle standaard NEN-normen en met respect voor het milieu. In de praktijk betekent dit: gescheiden en verantwoorde afvalverwerking en het bijdragen van de milieuheffing op onze producten.
  Veilig werken is voor ons een pre en vanzelfsprekend. Dus gebruiken alle monteurs van Van Ede Glas beschermende werkkleding en zijn hulpmiddelen als ladders, steigers, hijs-, hef- en vervoershulpen goedgekeurd voor een veilig gebruik.

Ons Team

Heeft u een vraag?

* Veld is verplicht