Van Ede Glas

Bekijk meer dan 250 van onze referenties op Werkspot

Van Ede Glas op Werkspot

7.7

" Al even geleden uitgevoerd, maar had nog geen review gegeven. Wij hebben een hele goede ervaring met Glashandel Ede, een goede prijs en het werk is prima uitgevoerd... "

Dhr. Boere, Arnhem
9.3

" Deze week in 2 woningen HR++ glas laten plaatsen (totaal 18 stuks). Snelle levering (2 weken) voor een nette prijs! Mannen waren op afgesproken tijd gekomen en hebben hard en netjes doorgewerkt. Bedankt!... "

Anoniem
10.0

" Als je een bedrijf wilt hebben, dat service en kwaliteit biedt, kies dan voor Van Ede Glashandel! Topbedrijf met lage prijzen en hele goede service! Ik heb glas laten plaatsen op de 1e verdieping. Na afspraak voor inmeten was glas binnen 1.5 week op voorraad en kon ik vrij flexibel een afspraak inplannen. Vandaag is het glas gezet. Top vakman "

Eemnes
9.3

" Perfect. Snel, mooi en scherpe prijs... "

Anoniem
9.7

" Snel gereageerd, meten en plaatsen binnen anderhalve week, Goede service, netjes gewerkt en een mooie prijs... "

Dhr. Bos, Naaldwijk
9.1

" Snelle reactie, snel afgehandeld voor een mooie prijs. Mijn volgende opdracht zit al in de pipe-line voor Van Ede Glas... "

Mevr. Kempers, Doetinchem
9.0

" Vandaag zijn twee ruiten vervangen door nieuw dubbelglas. Snelle levering, duidelijke communicatie en een prima eindresultaat. Alles voor een nette prijs. Aanrader!... "

Dhr. van Raamsdonk, Haarlem
10.0

" Dubbel glas geplaatst in al mijn slaapkamers. De mannen konden snel aan de klus beginnen en hebben alles nestjes en snel gedaan. De luchtroosters in de ramen waren oud en vies. De heren hebben nieuwe besteld en zijn de week daarop langsgekomen om het te vervangen. Goed en netjes gewerkt mannen, bedankt... "

Dhr. Moghaddam, Amstelveen
9.1

" Top, hele goede service en meedenken met de klant... "

Mevr. van Duijn, Leidschendam
9.9

" Snelle service, scherpe prijs, afspraak is afspraak en de ramen zitten er nog steeds in... "

Dhr. van der Kleij, Krommenie
10.0

" 5 nieuwe ramen, 3 met rooster en 2 melkglas. Kwam al snel inmeten, 10 dagen later al geplaatst. Erg snel en netjes gewerkt. Ook een goede prijs... "

Mevr. Lekx, Rotterdam

Bekijk meer dan 250 van onze referenties op Werkspot

Van Ede Glas op Werkspot