Van Ede Glas

Spiegelwanden

Een grote spiegelwand in bijvoorbeeld een sportschool of een winkel is indrukwekkend en geeft een ruimtelijk effect. Spiegels vangen veel licht waardoor de ruimte lichter en ruimtelijker wordt. Gebruik verticaal hoge exemplaren om de ruimte hoger te doen lijken. Heeft u juist een lange smalle ruimte? Gebruik dan de spiegel horizontaal in de lengte.

Een spiegelwand bestaat uit meerdere, naast elkaar geplaatste, spiegels. Voor het effect van een een strakke en nette spiegelwand zijn de randen van de spiegels polygeslepen afgewerkt. Door deze geslepen randafwerking worden de spiegels strak tegen elkaar gemonteerd. In de glasslijperij van Van Ede Glas hebben wij de faciliteiten om iedere gewenste bewerking uit te kunnen voeren. Wij kunnen, indien u dat wenst, het plaatsen van de spiegelwand voor u verzorgen.

Van Ede Glas heeft voor u een spiegelwand op maat, voor iedere gewenste toepassing en tegen een betaalbaar tarief. Wij adviseren over levering, bezorging en montage. Bel of e-mail ons voor een offerte op maat. 
 

Betaalbare spiegelwand

Doordat wij al decennislang grote volumes glas inkopen is Van Ede Glas in staat om voor zowel de particuliere als de zakelijke klant alle soorten glas tegen een zeer aantrekkelijke prijs te leveren.
Een fraaie spiegelwand geeft een luxe uitstraling, maar is bij Van Ede Glas verkrijgbaar voor een betaalbaar tarief.

Uw spiegelwand zelf plaatsen?

Bij de montage van een spiegelwand is een aantal zaken belangrijk. Zo kan een spiegel aan de muur gemonteerd worden met of zonder lijst. Daarnaast is de keuze van een kitsoort of ophangsysteem afhankelijk van de situatie.

Kortom: wanneer u aan de slag gaat neem dan eerst contact op met ons. Wij zijn u graag geheel vrijblijvend met advies en tips van dienst.